KINDERFEESTJE

Vier samen met je vrienden en vriendinnen je verjaardag in Thialf. Een uniek feest waarmee je een verjaardag beleeft om nooit te vergeten! Jullie gaan schaatsen op de wereldberoemde ijsbaan en kunnen genieten van heerlijk eten en een drankje in Brasserie de Bûtenbocht. Uiteraard mag je zelf bepalen of jullie eerst willen eten of schaatsen. Het schaatsfeestje is voor kinderen t/m 12 jaar en vindt plaats tijdens de recreatie uren.

Voor €7,50 p.p. krijgen de kinderen toegang tot de ijsbaan, een patatje en wat te drinken in het restaurant. Begeleiders betalen €2,50 wanneer ze niet schaatsen (incl. gratis koffie) en €9,50 wanneer ze gaan schaatsen.

- Een kinderfeestje is mogelijk tijdens reguliere openingstijden van de 400 meter baan, klik hier voor de actuele tijden ​[met uitzondering van de zomerijsperiode] -

Kinderfeestje aanvragen

Kaartjes kinderfeestjes

Je kunt voor je kinderfeestje bij Thialf ook een passende uitnodiging versturen! Kijk hieronder bij de afbeeldingen voor een voorbeeld. Wil je de kaartjes bestellen? Klik op de linkjes hieronder en bestel je kaartjes op Greetz. 

- Uitnodiging 1

- Uitnodiging 2