VRIENDENKRING THIALF

WORD VRIEND VAN THIALF: WORD DONATEUR VAN DE VRIENDENKRING THIALF! De Stichting Vriendenkring Thialf, opgericht in 1967, richt zich op het financieel ondersteunen van diegenen (clubs, activiteiten van clubs of individuen) die steun nodig hebben om hun schaatsen gerelateerde doel in en rond Thialf te verwezenlijken.

Vrienden van Thialf krijgen korting op hun toegangsbewijs tijdens recreatie uren om te schaatsen op de wereldberoemde ijsbaan van Thialf. Daarnaast ontvang je jaarlijks de Thialf flyer met informatie van Thialf, word je uitgenodigd voor de jaarlijkse donateursavond van de stichting met een of meerdere prominente sprekers uit de schaatssport en tenslotte krijg je via de website van de vriendenkring informatie over de stichting en andere wetenswaardigheden.

Door donateur te worden help je dus het schaatsen in de volle breedte, daarnaast heb je recht op bovenstaande speciale privileges die niet-vrienden niet hebben.  

Het aanmelden als donateur, kan zowel door het inleveren van een aanmeldingskaart bij de kassa van ijsstadion Thialf, maar ook via onze website www.vriendenkringthialf.nl. Wij hopen u/jou als donateur te mogen verwelkomen. 

Tenslotte hopen we dat het weer een prachtig schaatsseizoen mag worden, waarin niet alleen in en om Thialf het nodige te doen is, maar dat het tevens ook weer een fantastische natuurijswinter mag worden. 

Met sportieve groet,

Pauline Hazelhoff-Luinstra
Vriendenkring Thialf (tel.nr. 0513-621945)

________________________________________________________________________________________________________________________________

VRIENDENKRING THIALF SPONSORT JEUGDMARATHON

Met dank aan de Vriendenkring Thialf wordt er in de jeugdmarathons dit seizoen met caps op de helm gereden in plaats van met de welbekende beennummers.

Beennummers zitten met spelden vast en dit kan gevaarlijke situaties opleveren als de spelden bijvoorbeeld los gaan en op het ijs terecht komen. Sinds vorig seizoen is het verplicht om in de marathons een helm te dragen. Het idee van de caps ontstond daarna vrij snel. Helaas zijn de caps niet goedkoop. Daarom klopten we aan bij de Vriendenkring Thialf. Er werd meteen enthousiast gereageerd op ons plan de caps te introduceren. Erg leuk om te merken dat de Vriendenkring Thialf zo begaan is met de jeugdmarathons. Veiligheid gaat voor alles. Wij danken de vriendenkring Thialf dan ook voor haar hulp. Zonder haar was dit niet gelukt.

Ook u/jij kunt lid worden van de Vriendenkring Thialf en op die manier een bijdrage leveren aan onze mooie schaatssport.

Ga voor meer informatie naar de website: http://www.vriendenkringthialf.nl/

Sportieve groeten van de TCmarathonschaatsen Friesland