Thialf Business Club

Thialf beschikt over een eigen Business Club. Als lid hiervan kunt u met uw relaties aanwezig zijn bij álle evenementen die bij Thialf plaatsvinden. U beschikt over vaste stoelen op de mooiste plaatsen in het stadion en maakt gebruik van exclusieve horecafaciliteiten. Tijdens het schaatsseizoen 2019/2020 hebben de leden ook speciale toegang tot de exclusieve Thialf Business Club op de 1e etage.

Het lidmaatschap van de Thialf Business Club biedt u ideale mogelijkheden voor relatie­marketing en/of netwerken. U kunt tijdens fantastische evenementen, waarbij het voor anderen praktisch onmogelijk is om aan toegangs­kaarten te komen, uw relaties of potentiële klanten uitnodigen.

Door de gemiddelde duur en speciale ambiance bij zo’n evenement heeft u uitgebreid de tijd om uw contacten uit te diepen en te versterken. Wellicht zijn ook de andere clubleden die zowel uit Friesland als elders uit Nederland komen, interessante gespreks- en/of zakenpartners voor u.

Naast het bijwonen van de grote schaats­toernooien en het beleven van de typische Thialf­sfeer, biedt het lidmaatschap van de Thialf Business Club nog meer voordelen zoals de unieke activiteiten die georganiseerd worden. Bovendien garandeert de kleinschaligheid een unieke sfeer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. A. van de Haar, a.vandehaar@thialf.nl en mw. J. Pekema, pekema@thialf.nl

Bekijk hier de actuele ledenlijst van de Thialf Business Club.